Tidsbestilling, tlf.: 2242 0126 - man-fre kl. 09.00-21.00 - Har jeg klient, kan der indtales besked på tlf. svarer.
 

Det er fantastisk når kunder melder tilbage til mig med deres oplevelser.

Du kan også skrive til mig om dine oplevelser i klinikken.

Send dine ord via SMS på tlf.: 2242 0126, via Messenger “Elisabeth Sejr Petersen”
eller e-mail  esp65@live.dk

Klik på det lille + i højre side af kundeudtalelsen, for at læse hvad klienten har skrevet

Kundeudtalelser
Massage
Jeg havde fået et smæk/mindre piskesmæld i nakken

Jeg havde fået et smæk/mindre piskesmæld i nakken, selv med halskrave var smerterne uudholdelige. Elisabeth fandt et hul i kalenderen til mig allerede samme dag og efter første behandling var smerterne lindret. Efter 3 behandlinger indenfor 14 dage er halskraven lagt væk og jeg har mere bevægelighed i nakken nu. Ikke flere pamol/ smertestillende piller til mig.

Behandlingerne var yderst grundige og tilpasset mit behov efter Elisabeth vurdering. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos SEJR-P.dk. Elisabeths massager er guld værd. Jeg vil tage endnu et par behandlinger for at opnå fuld bevægelighed i nakken.

Desuden kan hun skaffe en fantastiske fiskeolie, der kan lindre slidgigt.

Kirsten Andersen, Egtved

Meget dygtig massør. Går virkelig i dybden
“Meget dygtig massør. Går virkelig i dybden og har hjulpet mig m.h.t. indsigt i mig selv, både på et fysisk og psykisk plan.”

H.S., Egtved

Du har virkelig dejlige varme hænder og masserer virkelig godt

” Du har virkelig dejlige varme hænder og masserer virkelig godt.”
Lisbeth D.

Elisabeth er et menneske der vil andre det godt.

Elisabeth er et menneske der vil andre det godt. Hun rummer stor kærlighed og empati. Jeg føler mig tryg i hendes behandlinger og det har stor betydning for mig. Jeg anbefaler helt klart Elisabeth, indehaver af SEJR-P.dk.

XX, Kolding

Jeg har gået til massage hos Elisabeth i flere år
Jeg har gået til massage hos Elisabeth i flere år. Og det bliver jeg ved med. Hun hjælper mig altid.                                                        Birgit, Randbøl
Jeg følte mig helt let og svævende. Også i flere dage efter.
Det var en vidunderlig behandling. Jeg følte mig helt let og svævende. Også i flere dage derefter.                                                L. Mikkelsen, Kolding
Kommer hele vejen rundt uden at skulle besøge flere behandlere.
Det er bare vildt godt at Elisabeth tilbyder så mange forskellige behandlinger. Så kommer man hele vejen rundt uden at skulle besøge flere behandlere.
Det hele er samlet på et sted. Det kan jeg godt lide. Det sparer mig for tid. Anbefaler helt klart SEJR-P.dk

XX, Jerlev

Elisabeth har bare de varmeste og dejligste hænder.
Elisabeth har bare de varmeste og dejligste hænder. Hun tager behageligt ved. Ikke for blødt og ikke for hårdt. Det er kun, hvis der er gået for lang tid mellem mine behandlinger at jeg synes hun er ” lidt for hård”. Men det er forbigående indtil myoserne er blødgjorte. Og skylden er jo min egen!

XX, Vejle

Behandlingen har gjort mig mere åben, ærlig, og kærlig og jeg vil ikke være det foruden i dag.
Helkropsmassage med klarsyn

Elisabeth er åben, ærlig, kontant og kærlig. Disse fire ting var noget jeg skulle vænne mig til, det var meget nyt for mig men som tiden er gået sætter jeg større og mere pris på hendes åbenhed, ærlighed, kontante måde at sige tingene på. Og den store kærlighed hun har beriget mig med. Det har gjort mig selv mere åben, ærlig, kontakt og kærlig og jeg vil ikke være det foruden i dag.

Takker mange gange Elisabeth (SEJR-P.dk).                            L.N., Kolding

Jeg følte mig fuldstændig afslappet
Jeg kan varmt anbefale at få en fuldkropsmassage med varme sten. Jeg følte mig fuldstændig afslappet i rolige omgivelser og havde det rigtig godt bagefter. Så herfra kan jeg kun sige, en super oplevelse.

Ruth, Kolding

Kundeudtalelser
Dorn terapi
Sikke en oplevelse. Fik virkelig noget med hjem

“Sikke en oplevelse. Fik virkelig noget med hjem. Og en dejlig massage i dybden.” Pia, Kolding

Min navle sad helt skæv når jeg kiggede mig i spejlet
Min navle sad helt skæv når jeg kiggede mig i spejlet og jeg havde haft ondt i hofterne og lændet gennem længere tid. Allerede efter 2 behandlinger havde jeg ingen smerter mere og navlen sad lige igen. Jeg holder behandlingerne ved lige nu med 2-3 gange om året.

Lars, Bølling

Kundeudtalelser
Stressless Massageterapi
Min krop blev vækket, og bragt til live igen
Stressless massage terapi har for mig været en meget blid og kærlig form for massage. Jeg har fået 3 behandlinger. Ved 1. behandling fik jeg følelsen af at min krop blev vækket, bragt til live igen. Min hud var meget følsom og jeg kunne mærke, hvordan stressen slap og energierne begyndte at strømme igen. I ugerne efter 1. behandling blev min krop mere og mere balanceret, gamle skavanker forsvandt og jeg blev fyldt med glæde. Det indre blev healet.

Ved 2. behandling kunne jeg mærke min aura blev større og mere rummelig og, hvordan energierne strømmede omkring min krop. I ugerne efter 2. behandling var der meget der forandrede sig. Jeg mødte nye mennesker, blev mere udadvendt og stod ved mine beslutninger. Det ydre blev healet.

Ved 3. behandling mærkede jeg, hvordan gamle blokeringer forlod min krop. Jeg mærkede, hvordan alle behandlinger smeltede sammen til en helhed. Det hele faldt på plads for mig. I ugerne efter 3. behandling mærkede jeg en stor kærlighed til mig selv, mere glæde ved at være mig. Der bredte sig en dybgående ro i min krop, omkring mig og i det jeg foretog mig. Det ydre og det indre blev forenet.

Jeg har selv skulle arbejde med min udvikling men med stresslessmassagen og støtten fra Elisabeth har gjort at jeg er kommet hjem. 1000 tak. Jeg har ikke kunnet gøre det så hurtigt selv. Anbefaler til enhver tid stressless massage terapi hos Elisabeth, SEJR-P.dk, hvis du vil kvitte stressen og alle dens begrænsninger.

Louise N., Kolding

"Jeg kan varmt anbefale Stressless Massage Terapi hos Elisabeth"
“Jeg kan varmt anbefale Stressless Massage Terapi hos Elisabeth”
Det gav mig en let og behagelig følelse i kroppen og ligesom at være fuldt ud til stede i mig selv efterfølgende.
Jeg oplevede en vågen, summende fornemmelse i kroppen, samtidig med indre klarhed og en kraftfuld kontakt og smidighed blev tydelig.
Alt i alt en forandret og ny god kropsfornemmelse med en fast jordforbindelse.
En god fornemmelse af at ” nu kan livet bare komme an”- følelse.

Grethe P., Jelling

Kundeudtalelser
Intuitiv rådgivning
Jeg kan på det varmeste anbefale Elisabeths kompetente arbejde
Jeg har gennem de mange år, jeg har kendt Elisabeth fået tilføjet indsigtsfuld og værdifuld forståelse af mig selv, min bevidsthed og sammenhængene i mit liv, ved at deltage i grupper og især ved individuelle seancer med Elisabeth, hvor hun kanaliserer og guider. Jeg oplever en udvidelse af min bevidsthed i det, jeg lige er midt i, og får ad den vej vejledning og viden om, hvad mine muligheder er for at integrere betydningen og forandringen i mit liv fremad.

Mange forhold i mit fysiske liv får en anden betydning, når jeg kender mere til baggrunden for det, jeg oplever, set ud fra et ikke-fysisk perspektiv. Jeg oplever det som betydelig lettere at følge den vej min højere bevidsthed ønsker. Værdifulde indsigter, som jeg er dybt taknemmelige for.

Jeg kan på det varmeste anbefale Elisabeths kompetente arbejde og giver hende fuld respekt derfor. Et betydningsfuld besøg hos SEJR-P.dk anbefales.

Helseværkstedet, Jelling, Grethe Lindholm Pedersen

Du gav mig et psykisk skub til at komme videre. Alt hvad du sagde til mig ramte plet.
“Hejsa. 1000 tak for sidst. Jeg var meget træt og tørstig. Sov som en sten. Det har jeg så ikke gjort i nat. Her tror jeg mit liv passerede forbi i mine tanker. Det var positivt. Føler selv jeg er i gang med et nyt liv. Du gav mig et psykisk skub til at komme videre. Alt hvad du sagde til mig ramte plet. Det har været en positiv oplevelse og jeg glæder mig til at komme igen.”

Grethe Holst.

Sikke en oplevelse. Fik virkelig noget med hjem

“Sikke en oplevelse, det var lige det jeg søgte at få svar på.

Pia, Kolding

Et skub på min udviklingsrejse
Man kan altid starte med at ringe til Elisabeth fra SEJR-P.dk og få en snak med hende om, hvad hun gør og kan. Og for at få et indtryk af, hvem hun er og om hun er en man føler sig tryg ved. Det gjorde jeg og efter den samtale stod det klart at hende var jeg nød til at møde for at komme videre på min udviklingsrejse.

 Louise, Vejle

Elisabeth, har gjort en stor forskel i mit liv
Elisabeth, indehaver af SEJR-P.dk, har gjort en stor forskel i mit liv. Hun har støttet og vejledt mig, men hendes støtte og vejledning har ikke været nok i sig selv. Jeg har også selv skulle udføre arbejdet og ville den forandring hun så for mig. Hvis jeg ikke havde ydet noget selv, så ville jeg ikke stå, hvor jeg står nu. Stærk og tilfreds med mig selv og mit liv. Tak for din kærlige støtte, Elisabeth.

XX, Vejle

Opfølgning:
Når tingene efterfølgende er væltet for mig, det hele er kørt fast, har jeg kunnet sms eller ringe til Elisabeth og hun har stået klar til at hjælpe mig så jeg kunne komme videre. Det har haft en meget stor betydning for mig at have den mulighed. 1000 tak Elisabeth,

Kontakt og tidsbestiling

Tlf.: 2242 0126

Elisabeth Sejr Petersen
Oustrupvej 14
6040 Egtved