Tidsbestilling, tlf.: 2242 0126 - man-fre kl. 09.00-21.00 - Har jeg klient, kan der indtales besked på tlf. svarer.
Mit navn er Elisabeth Sejr Petersen

ElisabethJeg tror på at, ALT kan lade sig gøre. Jeg har en forventning om at ALT lykkes.
Jeg er nysgerrig af natur. Jeg elsker at betragte, udforske og arbejde med ”Det hele menneske”.

Der er så mange spændende mennesker der har smerter eller spændinger af forskellig art og derved ikke har det optimale liv de fortjener. Med 20 års erfaring indenfor massage, krops- og menneskeforståelse, så kan du trygt lægge dig på briksen hos mig.

Jeg er dybt engageret i mit arbejde og tager mit arbejde meget seriøst. Jeg arbejder altid super professionelt. Noget af det jeg ofte selv bliver opmærksom på, især i det etablerede system, men desværre også hos enkelte andre alternative behandlere er, den manglende opmærksomhed på hele mennesket. Dvs. symptombehandling kontra årsags behandling, og den manglende tid til samtalen.

Derfor bruger jeg tid på at lytte til dig og årsagen til at du opsøger mig. Jeg søger efter flere vinkler på dit problem ud fra det du fortæller mig. Jeg KAN hjælpe dig, hvis du også selv er indstillet på at gøre en AKTIV indsats samtidig med.
Hos mig får du ikke noget quick fix.

Her arbejder vi ikke på kvantitet (færrest mulig behandlinger) men på kvalitet (bedste behandling til dig og dit problem). Med mange tusinde menneskekroppe gennem hænderne i så mange år, så er jeg overhoved ikke i tvivl om at du bliver tilfreds med behandlingen. Tjek f.eks. kundernes udtalelser eller ganske enkelt: ” Kom forbi og prøv selv”. Der er intet der kan erstatte menneskelig berøring. Det healer krop, sind og sjæl.

Jeg har mange forskellige uddannelser og kurser bag mig og følger løbende med i, hvad der rører sig. Da jeg er nysgerrig på at hjælpe dig bedst muligt, tilrettelægges behandlingen ud fra mine kompetencer, evner, intuition og indfølingsevne.

Kontakt og tidsbestiling

Tlf.: 2242 0126

Elisabeth Sejr Petersen
Oustrupvej 14
6040 Egtved